Święta w North Fish zaczynają się już 26 listopada. W restauracji sieci startuje kampania Merry Fishmas – pełna aromatów, klasycznych dodatków i wyjątkowych połączeń smaków, które rozgrzeją nawet najchłodniejsze dni.
W tym roku North Fish stawia na żurawinę oraz chrupiące, zimowe akcenty. Do menu dołączają aż cztery nowe dania oraz dwa sezonowe dodatki, które wprowadzą gości w prawdziwy świąteczny nastrój.
Burger Rybaka z żurawiną – klasyk North Fish w świątecznej odsłonie – żurawina, chrupiący panierowany ser i sos musztardowo-miodowy tworzą połączenie, które smakuje jak zimowy comfort food w najlepszym wydaniu.
Mintaj z żurawiną – delikatna ryba, chrupiąca panierka, słodycz żurawiny i rozpływająca się mozzarella – połączenie, które wprowadza do menu nutkę świątecznej harmonii.
Łosoś norweski z żurawiną – aromatyczny łosoś z pieca, przełamany świeżością pomarańczy i żurawiny – elegancka, lekko słodka propozycja na zimowe dni.
Tortilla z łososiem norweskim i żurawiną – świąteczna opcja na szybko – lekka, soczysta i idealna dla tych, którzy lubią święta… w wersji „to go”.

